nl - fr - en
Vraag een offerte aan
+32 51 24 83 51
Toonzaal
Bedrijfsfilm

Wij plaatsen trappen in uw regio

Onze inox trappen worden steeds op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos: inox binnentrappen en buitentrappen, zowel rechte trappen als draaitrappen (kwartdraaitrappen, 2x kwartdraai …), maar ook spiltrappen en wenteltrappen zijn mogelijk. Onze inox trappen zijn te zeer goed te combineren met treden in glas, hout of zelfs natuursteen.

Links: Model LEX, Bouten trap, Model Vleugel, Model Kristof, Trap IndustriŽle Look, Zwevende trappen, Z-Trap, Model Culi, Spiltrappen, Wenteltrappen, Zoldertrap, Trappen op maat, Buitentrappen

Een trap kopen voor uw woning in uw regio?

Contacteer ons dan nog vandaag!

Een nieuwe trap laten plaatsen

Ben je aan het bouwen of verbouwen in uw regio en wens je een nieuwe trap op maat te laten plaatsen of wil je een bestaande trap vervangen dan helpen we je bij Intec Inox graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in inox. Alle maatwerk is mogelijk. Twijfel dus niet om ons te contacteren.

Een trap in inox voor binnen

Wil je graag voor duurzaamheid gaan dan is een trap in inox de ideale keuze. Wij verzorgen alles van opmeting, uitwerking en plaatsing. Op onze website vind je een ruim overzicht van onze realisaties. Zo hebben we trappen in diverse stijlen: van bouten tot zwevende trappen.

Of je nu een grote nieuwe trap of kleine opstap van een paar treden nodig hebt, bij Intec Inox ontwerpen we de trap van jouw dromen. Maak een afspraak of vraag jouw vrijblijvende offerte aan.

Een trap in inox voor buiten

Heb je nood aan een duurzame trap buiten die weer en wind kan doorstaan dan is een trap in inox de ideale oplossing.

Heb je een voor- of achterdeur die wat hoger in de gevel zit of een deel van de tuin die wat hoger is gelegen? Met een trap in inox met eventueel bijbehorend platform, bijhorende leuningen of handgrepen maak je dit feilloos overbrugbaar.

Vraag een gratis offerte aan voor een nieuwe trap

Heb je een vraag? Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend.
Het contactformulier werd verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
*
Dit veld is verplicht.