nl - fr - en
Vraag een offerte aan
+32 51 24 83 51
Toonzaal
Bedrijfsfilm

Offerte trap op maat

Je wil graag een nieuwe trap laten plaatsen. Intec Inox is een professionele en betrouwbare trappenmaker die actief is in uw regio met de best mogelijke prijs-kwaliteit.

Maak de juiste keuze en kies voor trappenmaker Intec Inox.

Een trap neemt in je huis immers een prominente plaats in. Deze staat centraal in de woning en is met het juiste ontwerp en materiaalkeuze een echte eyecatcher. De juiste trap kiezen die je dagelijks op- en afloopt is dus zeer belangrijk.

Op zoek naar inspiratie? Raadpleeg dan zeker onze realisaties met allemaal originele en op maat gemaakte trappen.

Nieuwe trap laten plaatsen of renoveren

Een trap is een uiterst belangrijk onderdeel van je woning. Deze neemt een prominente plaats in. Naast een mooi uitzicht moet een trap vooral van goede kwaliteit zijn. Dit omdat er meerdere malen per dag op gelopen wordt. Laat je dus grondig informeren door onze vakmannen bij de keuze van de trap die volledig past bij jouw noden en wensen.

Heeft u een hoog of een laag plafond, een klein of een groot trapgat. Het zijn allemaal details die o.a. de hellingsgraad en het gebruiksgemak van je trap bepalen. Bij Intec Inox kunnen wij je trap dan ook zo maken dat deze je een optimaal comfort biedt.

Een nieuwe trap vakkundig geplaatst in uw regio

Wil je graag een vrijblijvende offerte voor een nieuwe trap. Neem vandaag nog contact met ons op of vul een online offerteaanvraag in.

Onze dienst verkoop stelt je met plezier een offerte op voor het plaatsen van een nieuwe trap in uw regio.

Vraag een gratis offerte aan voor een nieuwe trap

Heb je een vraag? Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend.
Het contactformulier werd verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
*
Dit veld is verplicht.